Annons

Ny förlust för FCT

FC Trelleborg vill vara med i toppen av division fyra. Men i säsongens fjärde match kom tredje förlusten när det blev 0–4 mot Ariana.
Fotboll • Publicerad 19 augusti 2020
Malik Sesay, tränare FC Trelleborg har en del att fundera på.

FCT har fått en tung start på den i år korta säsongen. Efter 0–4 mot Ariana på onsdagen står laget kvar på tre poäng efter fyra matcher.

– VI släpper in för enkla mål och vi missar våra lägen. Det här är jobbigt, det är synd att vi inte kan ge oss själva chansen, säger FCT-tränaren Malik Sesay.

Annons

Hemmalaget tog ledningen efter ett misstag i FCT-backlinjen. Läget försämrades ytterligare fem minuter in i andra halvlek när Toni Bahtiri blev utvisad och FCT fick jaga kvittering med tio man.

Trots det skapade FCT chanser, men två frilägen missades, berättar Malik Sesay.

Efter det reste sig aldrig Trelleborgslaget.

– Det är en jämn match men jag är irriterad över hur enkla misstag vi gör hela tiden. Nu måste vi ta oss i kragen, säger Malik Sesay.

FCT-laget får jaga revansch på lördag borta mot Limhamn.

Fotboll, division fyra

Ariana–FCT 4–0 (1–0)

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons