Annons

Målvakten lämnar TFF

Det blir ingen fortsättning i TFF för den danske målvakten Andreas Larsen, som lämnar Vångavallen nu när hans kontrakt gått ut.
Fotboll • Publicerad 4 januari 2021
Andreas Larsen lämnar TFF.
Andreas Larsen lämnar TFF.Foto: Tomas Nyberg

Andreas Larsen blev en stor hjälte när han räddade en straff i straffavgörandet i kvalet mot Brommapojkarna. Men det blev hans sista insats i TFF-tröjan. Den 30-årige målvakten lämnar som väntat klubben nu när hans kontrakt går ut, meddelar TFF på måndagen.

– Jag vill säga ett stort tack till Andreas som under hela sin tid i föreningen visat upp en stor professionalism, både under sitt första år i klubben men framförallt under sin andra säsong där det inte blev så mycket speltid som han kanske hoppades själv på, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF, till klubbens hemsida.

Annons

– Att inte vara nöjd med sin speltid men ändå komma till varje träning och visa upp en bra attityd mot lagkamrater, tränare och övriga i föreningen är stort. Även om den här säsongen inte blev som Andreas hoppades på gällande speltid kom han ändå upp bra i de matcher han vaktade målet och han spelade en stor roll i kvalvinsten, fortsätter Salif Camara Jönsson.

Andreas Larsen anslöt till TFF veckan innan premiären 2019. Det blev 40 matcher för honom i klubben.

TFF:s förstemålvakt Hampus Nilsson har kontrakt även över kommande säsong.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons